Menu

Category Packaged stations

Flygt ofera multe variante de statii de pompare ape murdare compacte complet echipate.

TIPURI STATII POMPARE

Category Monitoring and Control

Sistemele de monitorizare si contorl produse de Flygt  va permit sa controlati total statiile de pompare.

 

TIPURI MONITORIZARE SI CONTROL

MASURARE

CONTROL AUTOMAT

ALIMENTAREA POMPELOR CU ENERGIE ELECTRICA

SISTEME DE SUPERVIZARE

SISTEME DE MONITORIZARE

 

Category Mechanical Accesories

Accesoriile Flygt sunt certificate ca echipamente de calitate superioara pentru pompe Flygt de calitate superioara.

 TIPURI DE ACCESORII MECANICE

ACCESORII MECANICE INSTALARE SUBMERSIBILA
ACCESORII MECANICE INSTALARE USCATA

Category Spare Parts

EVITATI PROBLEMELE IN EXPLOATARE- FOLOSITI NUMAI PIESE DE SCHIMB ORIGINALE FLYGT

Fiecare piesa din componenta unei pompe sau mixer Flygt este disponibila ca piesa de schimb. Este important de stiut ca pompele si mixerele Flygt realizeaza parametrii optimi doar daca se folosesc piese de schimb originale. Acestea sunt realizate si selectate pentru a functiona perfect in componenta produselor Flygt si sunt disponibile mult dupa ce pompa respectiva nu se mai produce (intre 10 si 20 de ani in functie de model). Impreuna cu solutiile tehnice inovative si calitatea superioara a pieselor de schimb asiguram o functionare fara probleme si sigura a pompelor. Asigurati-va ca echipamentul dvs. ramane 100% Flygt 0 - folositi piese de schimb Flygt originale

TIPURI DE PIESE DE SCHIMB

 

DESPRE FLYGT

Flygt

DESPRE FLYGT

Fondata in Suedia in anul 1901 , Flygt este inventatorul electropompei submersibile. Astazi clientii Flygt beneficiaza de o gama completa de produse si servicii pentru vehicularea apei curate si murdare, inclusiv solutii avansate de monitorizare si control pentru optimizarea performantelor si cresterea eficientei energetice. Pompele si mixerele Flygt se pot utiliza de la cele mai grele aplicatii (pompare ape uzate, ape pluviale, efluent, RAS si WAS) pana la aplicatii cum sunt pomparea apelor usor incarcate sau curate. Firma Flygt ofera produse cararcterizate  prin fiabilitate, calitate ridicata, pompe si mixere fara risc de infundare si expertiza in gasirea solutiei optime adaptata la necesitatile clientului.

EXPERIENTA 

Firma Flygt are o istorie indelungata in inovarea produselor si solutiilor pentru vehicularea apei murdare si curate. Totul a inceput in orasul Emmaboda in sudul Suediei, acolo unde Per Alfred Stenber, fierar si producator de matrite, a infiintat o turnatorie in 1901. Douazecide ani mai taziu, in 1922 un inginer pe nume Hilding Flygt infiinteaza o fabrica de pompe si ventilatoare in Stockholm.  O reclama intr-un ziar faciliteaza contactul intre cele doua companii si in 1929 Stenberg si fratele sau  incep productia de pompe Flygt in Emmaboda. Cea mai mare realizare a companiei s-a produs in 1947 cand inginerul sef  Sixten Englesson a inventat prima pompa submersibila pentru drenaj. Prima pompa submersibila pentru ape murdare a fost produsa in 1956. In anii '70 gama de produse a fost extinsa cu mixere si alte produse.

FLYGT  PE MAPAMOND

Inventarea primei pompe submersibile a pus bazele extinderii Flygt pe piata internationala. Aceasta extindere a inceput prin crearea in 1954 a unei companii in Olanda , urmata la scurt timp de crearea altor companii in Germania de Vest, Canada si SUA>. Extinderea a continuat si in anii '60 cand au fost create alte 7 companii. In decursul istoriei Flygt , principala capacitate de productie a ramas in Suedia. Astazi exista fabrici in SUA, India, China si Argentina. Aproximativ 140.000 de pompe Flygt se fabrica in lume in fiecare an. De-a lungul anilor , Flgt a continuat sa aiba un rol inovator, introducand tehnologii cum sunt hidraulica N fara risc de infundare, vane de spalare, etansarile spin-out si sisteme avansate de monitorizare si control. Prin satisfacerea constanta a cerintelor clientilor vreme de mai bine de 100 de ani, Flygt si-a castigat renumele mondial pe piata sinonim cu fiabilitate, tehnologie de ultima ora si o relatie stransa cu clientul.

STIATI CA:

Pompele Flygt sunt instalate in tunelul care face legatura intre Marea Britanie si Franta. Cea mai mare statie de tratare a apei din Europa se afla la Atena si este echipata cu pompe si mixere Flygt. Exista mai mult de 200.000 de mixere FLygt instalate in intreaga lume. Pompele si mixerele Flygt sunt testate sistematic in conformitate cu ISO 21630:2007. Cea mai mare pompa Flygt poate pompa 535.600 metri cubi de apa echivalentul a 214 bazine olimpice in 24 de ore. Se vinde o pompa Flygt la fiecare trei miunte in toata lumea. Anual se pun in functiune 175.200 de pompe Flygt. Numarul total de pompe pentru inchiriat este de aproximativ 11.000 Cea mai adanca statie de pompare cu bare de ghidare livrata este de 60 m. 120.000 de pompe sunt dedicate pentru ajutoare in scop umanitar.