Menu

Experior®
• Experior® este cel mai fiabil, eficient energetic si prietenos sistem de pompare disponibil pe piata. Combina pompele cu tehnologie N cu motoare cu randament inalt si SmartRun, sistem inteligent de control, pentr a crea un sistem de pompare foarte performant. Gama modulara de produse Flygt face ca Experior® sa poata fi ales exact conform cerintelor dvs. Astfel statia dvs de pompare va avea o fiabilitate ridicata si se pot atinge economii de energie si deci costuri cu energia electrica reduse cu pana la 50%.
HIDRAULICA
Electropompele echipate cu tehnologia inovativa N revolutioneaza pomparea apei murdare avand un randament ridicat si autocuratire, avand costuri de operare redus. Hidraulica N-Adaptive reprezinta cea mai noua tehnologie care imbunatateste si mai mult capacitatea de autocuratire si duce la performante de neegalat in ceea ce priveste reducerea riscului de infundare.Pompele in tehnologie N va permit o reducere cu 25% a facturii de energie electrica
Caracteristici pompe tehnologie N
- Nu se poate infunda si se auto-curata
- Randament ridicat - reduce costurile cu energia electric cu mai mult de 25%
- Reduce la minim costurile cu reparatiile neplanificate
- Alegerea perfecta pentru functionarea cu turatie variabila- capacitatea de autocuratire este independenta de turatie
Se pot utiliza pompele: N 3153, N 3171, N 3202, N 3301, N 3085,N 3102, N 3127, N 3153, N 3171, N 3202, N 3301, N 3085, N 3102, N 3127, N 3153
SISTEME INTELIGENTE DE CONTROL AL POMPELOR
SmartRun - TOATA INTELIGENTA DE CARE AVETI NEVOIE PENTRU POMPAREA FIABILA A APEI MURDARE
SmartRun inglobeaza functii simple si prietenoase. Acestea sunt dezvoltate si optimizate pentru a conferi pompei o fiabilitate maxima, un consum redus de energie si un control inteligent in pomparea apelor murdare,
Toti parametrii sunt pre-programati pentru a face ca instalarea sa fie usoara simpla si ieftina. Tot ce trebuie facut este sa apasati butonul Start. SmartRun include tot sofware-ul necesar pentru a beneficia de controlul inteligent cu turatie variabila.
Caracteristici:
- Soft preinstalat pentru statii de pompar ape uzate
- Functii pre-programate si reglare prietenoasa
- Reduceri substantiale ale costurilor cu energia electrica
- Costuri micipentru punerea in functiune si de operare
- Costuri reduse cu intretinerea datorita functiilor de curatare bazin si conducte
Se utilizeaza: SmartRun
MOTOARELE ELCTRICE
Motoarele electrice utilizate sunt realizate sa prezinte un randament foarte ridicat si o durata de viata mare este liderul mondial in proiectarea si executia motoarelor electrice pentru apa murdare,avand mai mult de 60 de ani de experienta.
Specialistii si inginerii Flygt utilizeaza programe speciale de calcul pentru dezvoltarea motoarelor optimizate pentru pomparea apelor murdare.
Testarea se face in conformitate cu normele in vigoare,aceste motoare fiind extrem de fiabile si avand randament premium.
Caracteristici:
- Optimizate pentru pomparea apelor murdare
- Temperaturi scazute in motor ceea ce extinde durata de viata a rulmentilor
- Se pot utiliza toate metodele de pornire posibile